Disco is een moderne leergang Latijn voor de onderbouw waarin veel aandacht wordt besteed aan vertaaldidactiek en zelfstandig werken. Disco is geschreven door Caroline Fisser en Peter Stehouwer, twee ervaren docenten.

Nieuwsgierig? Bekijk nu de demo, bestaande uit een viertal volledige lessen. Bekijk demo

Voor wie?

Disco is bedoeld voor de onderbouw. Disco in Learnbeat is in principe boekvervangend en bevat alle teksten, de grammatica-uitleg, veel oefeningen (meer dan in het oefenboek), toetsen, proefvertalingen en extra (verdiepings)materiaal.

Benadering

In Disco staat vertaaldidactiek centraal. Dat betekent veel lezen en vertalen. De verhalen richten zich aanvankelijk op mythen en legenden en gaan daarna over op verhalen die de lijn van de Romeinse geschiedenis volgen.

Flexibel

Disco in Learnbeat is niet alleen te gebruiken met de nieuwste papieren editie. U kunt ook de oudere edities combineren met Learnbeat. Bij elke les in Learnbeat is ook het nummer van de les uit de oudere edities van Disco opgenomen.

Kies versie

Papier, digitaal of een combinatie?

U kunt ervoor kiezen volledig digitaal te gaan door Disco enkel in Learnbeat te gebruiken. Uiteraard kunt u ook alleen de boeken gebruiken zonder het digitale deel.

Of misschien geeft u de voorkeur aan een combinatie van de twee. Er zijn verschillende opties mogelijk:

  • Disco in Learnbeat met alle drie de boeken.
  • Disco in Learnbeat met het tekstboek en leerboek.
  • Disco in Learnbeat met alleen het leerboek.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Contact

Disco en Disco in Learnbeat worden uitgegeven door Primavera Educatief, een onderdeel van Primavera Pers.

Stichting Primavera Pers
Sint Jacobsgracht 22A
2311 PW Leiden
Tel. 071-5144482

U kunt het formulier gebruiken om ons een bericht te sturen over Disco. Emailt u liever direct? Dat kan ook. Ons emailadres is: Activeer JavaScript om dit emailadres te tonen!.

Contactformulier