Disco Digitaal

Grammatica met oefeningen en verdieping

Door Caroline Fisser, Peter Stehouwer

Op voorraad

Disco Digitaal is een online leeromgeving van Disco die zowel klassikaal als individueel is te gebruiken. De leeromgeving biedt een uitgebreide behandeling van de Latijnse grammatica met veel oefeningen, waaronder veel extra oefeningen ten opzichte van zowel het Oefenboek als Disco in Learnbeat. Ook worden de woorden per les behandeld en is er per les verdiepingsmateriaal (tekst en beeld) opgenomen.

Disco Digitaal volgt de Leerboeken 1 en 2 evenals de samenvoeging daarvan: Disco Latijn Grammaticaboek, en Disco Compleet (de ‘groene Disco’). Aan deze leeromgeving kan de docent geen eigen materiaal toevoegen; ook arrangeren is niet mogelijk. Wel zijn de resultaten van de leerlingen met een docentenaccount te volgen. Wilt u als docent zelf arrangeren en materiaal toevoegen etc., dan raden wij u aan om Disco Latijn in Learnbeat te gebruiken. In de Learnbeat-versie zijn ook alle teksten uit het Tekstboek integraal opgenomen.

Licentie

ISBN 978-90-5997-364-0

Nieuwsbrief Latijn

Schrijf u in om meer informatie te ontvangen over onze leermiddelen Latijn. De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.